TAYANNA отказалась от участия в Нацотборе "Евровидения-2019"

Украинская певица TAYANNA сделала неожиданное заявление за несколько часов до жеребьевки Нацотбора не "Евровидение-2019".

Украинская певица TAYANNA отказалась от участия в Нацотборе на “Евровидение-2019“. Этот отбор должен был стать четвертым в карьере артистки (да-да, мы ничего не путаем, четвертым, а не третьим. Какими были ее предыдущие выступления на отборах, смотрите здесь).

Читай также: TAYANNA рассказала, как выбирает одежду для себя

Заявление по поводу отказа от участия в соревнованиия исполнительница опубликовала в своем Instagram-аккаунте. Публикуем его полностью и без изменений:

Друзi, вітаю! Маю для вас важливе повідомлення. Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Цього року я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням.

Iнодi всесвіт не дає тобi чогось не тому, що ти цього не заслуговуєш, а тому, що ти заслуговуєш чогось іншого. Аби це пiдтвердити, вiдчуваю, що саме зараз я маю зробити цей вибір.

Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені.

А ще з часом, я все ж таки зрозуміла, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою. Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим з собою та мати силу приймати непрості рішення.

Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні. Досить.

Наразі я поринаю в те, що мене дiйсно захоплює - запис нового альбому та пiдготовка до сольного концерту.

Я дуже вдячна всім за підтримку весь цей час. Для мене це дуже важливо і саме це мене надихає.

Своєю музикою обiймаю кожного! 
Ваша, TAYANNA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Друзi, вітаю! Маю для вас важливе повідомлення. Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Цього року я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням. Iнодi всесвіт не дає тобi чогось не тому, що ти цього не заслуговуєш, а тому, що ти заслуговуєш чогось іншого. Аби це пiдтвердити, вiдчуваю, що саме зараз я маю зробити цей вибір. Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені. А ще з часом, я все ж таки зрозуміла, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою. Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим з собою та мати силу приймати непрості рішення. Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні. Досить. Наразі я поринаю в те, що мене дiйсно захоплює - запис нового альбому та пiдготовка до сольного концерту. Я дуже вдячна всім за підтримку весь цей час. Для мене це дуже важливо і саме це мене надихає. Своєю музикою обiймаю кожного! Ваша, TAYANNA.

Допис, поширений TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

Поклонников артистки очень огорчило такое решение, ведь она являлась одной из фавориток Нацотбора и имела все шансы победить.


Через несколько часов в Киеве состоится жеребьевка, благодаря которой станет известно, кто под каким номером выступит в полуфиналах Нацотбора. Кто займет место TAYANNA, пока не сообщается.


Ранее мы предлагали проголосовать за своего фаворита на Нацотборе "Евровидения-2019". Сделать это можно здесь.